Bubble Fire

Usuń konto

Bubble Fire, Axperts Dariusz Zalewski. English version.

W grze

Otwórz Ustawienia, potem Zapisz postęp: Zarządzaj i dotknij Usuń konto. Potwierdź przyciskiem Usuń. Logowanie i zapis w chmurze znikają od razu, a gra działa dalej w trybie gościa. Postęp na telefonie zostaje do usunięcia gry.

Bez gry

Wyślij e-mail na biuro@axperts.pl z tematem „Usunięcie konta Bubble Fire” i sposobem logowania (Apple, Google albo e-mail). Usuniemy konto w ciągu 30 dni i potwierdzimy to e-mailem.

Co jest usuwane

Konto gracza w Unity i zapis w chmurze (poziomy, gwiazdki, monety, życia, boostery, osiągnięcia i ustawienia). Bez wcześniejszego logowania nie ma konta do usunięcia: postęp jest tylko na telefonie i znika po usunięciu gry.

Konto Unity używane do logowania przez Google albo e-mail jest osobne; możesz je usunąć na player-account.unity.com (Request Deletion).

Statystyki gry

Jeśli na pytanie o statystyki gry padła odpowiedź TAK, gra wysyłała do Unity i Google statystyki o tym, jak grasz (opis w polityce prywatności). Usunięcie konta w grze zmienia tę odpowiedź na NIE, prosi Unity o usunięcie statystyk powiązanych z Twoim identyfikatorem gracza i usuwa dane statystyk Firebase z telefonu. Przełącznik Statystyki w Ustawieniach wyłącza statystyki bez usuwania konta. Statystyki w Google Analytics nie są powiązane z imieniem, adresem e-mail ani kontem i znikają najpóźniej po 14 miesiącach. Jeśli chcesz usunąć statystyki w inny sposób, napisz na biuro@axperts.pl.